105,65 ₴
100,37 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Шоколад чорний без цукру та глютену 80% какао Trapa 80 г Іспанія
Шоколад не містить цукру та глютену. Такий десерт подарує не тільки задоволення, а й користь для здоров'я та фігури.
У процесі низки клінічних досліджень, вчені виявили такі корисні властивості гіркого шоколаду:
1. Доведений факт, що гіркий шоколад попереджає й уповільнює фізіологічний процес старіння клітин головного мозку. Саме з цієї причини цей десерт корисний у будь-якому віці. Завдяки унікальним антиоксидантам, які містяться в какао-бобах, клітини головного мозку не тільки повільніше старіють, але й набагато довше залишаються активними та зберігають такі свої функції, як-от: пам'ять, увага, здатність до концентрації та кмітливість. Втім, надмірнолій шоколадом не варто й має сенс проконсультуватися з вашим сімейним лікарем про те, коли й скільки ласощів можна з'їдати щодня саме вам, оскільки можуть мати місце деякі протипоказання.
2. Чорний шоколад також впливає на когнітивну функцію мозку, тобто здатність сприймати інформацію, аналізувати її та робити певні висновки. У какао містяться флавоноїди, які відповідають за активність ферментів і, відповідно, пришвидшення реакцій і розумової діяльності. З цієї причини шоколад рекомендують «приймати» перед іспитами школярам і учням вищих/середніх навчальних закладів, а також людям, які займаються важкою фізичною працею та страждають від синдрому хронічної втоми.
3. Ці ласощі позитивно впливають на роботу серцево-судинної системи, запобігають утворенню тромбів, покращує кровообіг і стабілізує рівень артеріального тиску. Доведений факт, що ризик розвитку інфарктів або інсультів у шанувальників побалувати себе шоколадкою набагато менше, ніж у тих, хто віддає перевагу іншим гастрономічним вишуканням.
4. Шоколад знижує рівень холестерину в крові, а тому його застосування рекомендовано пацієнтам, у яких цей показник встиг придбати загрозливі масштаби.
5. Доведено дослідженнями вчених, що какао-боби запобігають каламутації клітин і як наслідок перешкоджають розвитку онкологічних захворювань.
6. Натуральний шоколад із високим вмістом какао — це один із найкращих природних антидепресантів. Ці властивості десерту зумовлені тим, що під час вживання шоколаду виробляються ендорфіни — гормони радості, які завжди супроводжують закоханість та інші позитивні емоційні стани. Після вживання цього виду ласощів неабияк поліпшується настрій, підвищується працездатність, зникають депресивні стани тощо.
Склад: підсолоджувачі (мальтит і глікозиди стевіолу (0,02%)), олія какао, сухе незбиране молоко, лісовий горіх (12%), какао-паста, олія, емульгатор (соєвий лецитин) і ароматизатор. Какао: мінімум 30%.
Також у нашому магазині широкий асортимент товарів: БЕЗ САХАРА, БЕЗ ГЛЮТЕНА, БЕЗ ЛАКТОЗЫ, БЕЗ ПАЛЬМОВОГО МАСЛА з якими Ви можете ознайомитися, перейшовши в наші розділи:
- БЕЗ САХАРА шоколад, цукерки, печиво, соки та ін.;
Основні | |
---|---|
Виробник | Trapa |
Країна виробник | Іспанія |
Вага | 80 г |
Тип шоколаду | Чорний |