Кошик
14305 відгуків
Доброго дня! Завжди Вам раді!
"Смак 24" Интернет-магазин
Фільтри
Контакти
"Смак 24" Интернет-магазинМарина, Наталья
Дніпро, Україна
+380 (95) 554-22-52
Украина
+380 (68) 883-45-94
Украина
+38095 554 22 52
Мапа
+380 (95) 554-22-52
+380 (68) 883-45-94

Продукти БЕЗ ГЛЮТЕНУ, БЕЗ ЛАКТОЗИ

Що таке глютен?

Глютен – білок, який знаходиться в сім'ях більшості злакових культур (пшениця, жито, овес і ячмінь). В сухому вигляді він безбарвний і не має смаку, але при додаванні води стає сіруватим і по текстурі нагадує клей (звідси ще одна назва – клейковина). Саме завдяки глютену борошно, змішане з водою, перетворюється на еластичне і пружне тісто, що має велике значення в хлібопекарській промислово.

Шкода глютену

Глютен представляє особливу небезпеку для людей з генетичною схильністю і індивідуальною непереносимістю цього білка. Таке захворювання називається целіакія. Незважаючи на те, що воно зустрічається у 1% людей, за статистикою, кожен третій виявляє ті чи інші ознаки глютеновою непереносимості. У хворих на целіакію погіршується робота кишечника і різко знижується імунітет: імунна система розпізнає глютен як чужорідний білок і починає з ним активно боротися, вражаючи стінки тонкого кишечника. На щастя, цього можна уникнути, повністю виключивши продукти, що містять глютен (вилікувати целіакію поки що неможливо).

У яких продуктах міститься глютен?

Ппшеница, жито, овес, ячмінь і похідні – прямі джерела глютену. Цей білок також міститься в макаронах, хліб, булочки, печиво, вафлях, кексах, лавашах, тортах, пиві.

Шановні клієнти, ви завжди можете отримати професійну консультацію у наших менеджерів, достатньо подзвонити по одному з вказаних на сайті телефонів. Менеджер допоможе не тільки підібрати товар, але і відповість на всі ваші запитання щодо роботи магазину, зорієнтує по часу доставки і по способу оплати.

Щоб більш детально дізнатися інформацію з приводу оплати та доставки, переходите за посиланням: Умови доставки і оплати.

Що таке лактоза?

Лактоза - це органічна сполука, що відноситься до групи вуглеводних дисахаридів. Вона присутня у всіх без виключення молочних продуктах. У народі лактозу називають «молочним цукром». Дисахарид по-простому це подвійний цукор - лактоза розщеплюється в організмі на глюкозу і галактозу. Як і будь-які цукру, лактоза енергоємне речовина здатне заряджати організм бадьорістю.

Шкоду лактози

Непереносимість молока – це наслідок порушення роботи фермент лактаза, який перестає розщеплювати лактозу належним чином. Нерозщеплені лактоза не засвоюється людським організмом, що може викликати ряд проблем зі здоров'ям:

а) Лактоза накопичується в кишечнику, що викликає діарею, метеоризм, неконтрольоване виділення газів і здуття живота.

б) Накопичення в кишечник лактози стає середовищем для розмноження патогенних бактерій.

в) у деяких випадках стінки кишечника дуже швидко засвоюють лактозу - це викликає виділення токсинів. Ці токсини здатні викликати отруєння організму, що за симптомами нагадує харчову алергію.

Де є лактоза?

В наш час, з розвитком харчової промисловості лактоза стала широко застосовуватися при виготовленні безлічі різних продуктів харчування:

- шоколад;

- сухі молочні суміші;

- нуга;

- морозиво;

- кондитерські крему;

- манна каша;

- вершки;

- какао;

- различная сдобная выпечка;

- йогурты;

- сыры.

Во всех этих продуктах высоко содержание лактозы, если производитель не указывает на этикете обратного.

Дорогие клиенты, вы всегда можете получить профессиональную консультацию у наших менеджеров, достаточно позвонить по одному из указанных на сайте номеров. Менеджер поможет не только подобрать товар, но и ответит на все интересующие вас вопросы относительно работы магазина, сориентирует по времени доставки и по способу оплаты.

Щоб більш детально дізнатися інформацію з приводу оплати та доставки, переходите за посиланням: Умови доставки і оплати.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner