Кошик
14548 відгуків
Доброго дня! Завжди Вам раді!

Переконливе прохання, перед тим, як робити замовлення, ознайомтесь будь-ласка з умовами в розділі "Оплата та доставка" та зверніть увагу, що у нас існує післяплата з передоплатою. Будьте уважні самі до себе та поважайте працю інших.

"Смак 24" Интернет-магазин
Фільтри
Діапазон цін, ₴
Вага, г
Наявність
Країна виробник
Смак
Виробник
Контакти
"Смак 24" Интернет-магазинМарина, Наталья
Дніпро, Україна
+380 (95) 554-22-52
Украина
+380 (68) 883-45-94
Украина
+38095 554 22 52
Мапа
+380 (95) 554-22-52
+380 (68) 883-45-94

Маршмеллоу (Marshmallow), Зефір

Маршмеллоу (від англ. Marshmallow) — кондитерський виріб, що нагадує пастилу або суфле.

Дрібні шматочки маршмеллоу додають у салати, десерти, морозиво, прикрашають ними торти і тістечка. Досить поширеним способом вживання є додавання невеликих шматочків маршмеллоу в какао, гарячий шоколад або кави. Найвідоміший і дещо стереотипно-традиційний спосіб приготування в Америці — це смажити пастилки на багатті, під час лісових пікніків. Розігріваючись, маршмеллоу збільшується в розмірах, всередині стає повітряним і тягучим, а зверху коричневим, підсмажений. Цукор у складі перетворюється в карамель при смаженні.

Дрібні шматочки маршмеллоу додають у салати, десерти, морозиво, прикрашають ними торти і тістечка. Досить поширеним способом вживання є додавання невеликих шматочків маршмеллоу в какао, гарячий шоколад або кави. Найвідоміший і дещо стереотипно-традиційний спосіб приготування в Америці — це смажити пастилки на багатті, під час лісових пікніків. Розігріваючись, маршмеллоу збільшується в розмірах, всередині стає повітряним і тягучим, а зверху коричневим, підсмажений. Цукор у складі перетворюється в карамель при смаженні.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner