Кошик
17423 відгуків
Доброго дня! Завжди Вам раді!

Шановні покупці!  Це автоматичне повідомлення. Прохання дочекатися дзвінка менеджера. Ті замовлення, які створені ПРОМ ОПЛАТОЮ, будуть відправлені протягом 2х робочих днів, менеджер може зателефонувати по замовленню, якщо виникнуть питання по кількості товару у замовленні або сроках придатності. Дуже вдячні за очування!!

"Смак 24" Интернет-магазин
Фільтри
Діапазон цін, ₴
Вага, г
Наявність
Країна виробник
Смак
Виробник
Контакти
"Смак 24" Интернет-магазинМарина, Наталья
Дніпро, Україна
+380 (95) 554-22-52
Украина
+380 (68) 883-45-94
Украина
+38095 554 22 52
Мапа
+380 (95) 554-22-52
+380 (68) 883-45-94

Маршмеллоу (Marshmallow), Зефір

Маршмеллоу (від англ. Marshmallow) — кондитерський виріб, що нагадує пастилу або суфле.

Дрібні шматочки маршмеллоу додають у салати, десерти, морозиво, прикрашають ними торти і тістечка. Досить поширеним способом вживання є додавання невеликих шматочків маршмеллоу в какао, гарячий шоколад або кави. Найвідоміший і дещо стереотипно-традиційний спосіб приготування в Америці — це смажити пастилки на багатті, під час лісових пікніків. Розігріваючись, маршмеллоу збільшується в розмірах, всередині стає повітряним і тягучим, а зверху коричневим, підсмажений. Цукор у складі перетворюється в карамель при смаженні.

Дрібні шматочки маршмеллоу додають у салати, десерти, морозиво, прикрашають ними торти і тістечка. Досить поширеним способом вживання є додавання невеликих шматочків маршмеллоу в какао, гарячий шоколад або кави. Найвідоміший і дещо стереотипно-традиційний спосіб приготування в Америці — це смажити пастилки на багатті, під час лісових пікніків. Розігріваючись, маршмеллоу збільшується в розмірах, всередині стає повітряним і тягучим, а зверху коричневим, підсмажений. Цукор у складі перетворюється в карамель при смаженні.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner