Кошик
17417 відгуків
Доброго дня! Завжди Вам раді!

Шановні покупці!  Це автоматичне повідомлення. Прохання дочекатися дзвінка менеджера. Ті замовлення, які створені ПРОМ ОПЛАТОЮ, будуть відправлені протягом 2х робочих днів, менеджер може зателефонувати по замовленню, якщо виникнуть питання по кількості товару у замовленні або сроках придатності. Дуже вдячні за очування!!

"Смак 24" Интернет-магазин
Фільтри
Ціна
В наявності
Виробник
Контакти
"Смак 24" Интернет-магазинМарина, Наталья
Дніпро, Україна
+380 (95) 554-22-52
Украина
+380 (68) 883-45-94
Украина
+38095 554 22 52
Мапа
+380 (95) 554-22-52
+380 (68) 883-45-94

Кава, капучіно, какао, гарячий шоколад, шейк, тростинний цукор

Користь кави, про яку ви, можливо, не знали,

Кофеїн підвищує рівень дофаміну в мозку, який змушує нас відчувати себе бадьоріше і веселіше. Вживання кави в помірних кількостях позитивно впливає на центральну нервову систему: покращує настрій, підвищує фізичну і розумову активність.

Почнемо з божественного запаху. Недарма він нам так подобається: вдихання аромату кави стимулює вироблення мозком гормонів задоволення, від яких на душі стає затишно і тепло. Одна хвилина поруч з жужжащей-пыхтящей кавоваркою — і життя знову налагоджується.

Але у любителів напою є більш важливий привід для радості. Недавні дослідження довели, що у звичайних кількостях він нешкідливий і навіть корисний. Головне вплив кави на організм людини обумовлено кофеїном. Раніше вважали, що кофеїн — стимулятор, але виявилося, що він тільки блокує реакції самоторможения нервової системи. Завдяки цьому не дозволяє організму «заснути», позбавляючи від втоми, покращуючи ясність і швидкість мислення. Також кофеїн розширює судини і може допомогти при головному болю, викликаної їх спазмом.

Який сорт краще

Щоб вибрати хороший кави в зернах, потрібно знати особливості його видів.

  • Арабіка відрізняється неперевершеним м'яким ароматом.
  • Робуста містить більше кофеїну, ніж арабіка, надає напою унікальну гірчинку і різкий аромат.
  • Ліберіка має різко виражений гіркий присмак. Її не використовують в «чистому вигляді», однак суміші з використанням її зерен відрізняються насиченістю і глибиною аромату.

Купаж (суміш) арабіки і робусти надає напою особливий, ні з чим не порівнянний смак, аромат і міцність. При виборі кави запам'ятовуйте сорти зерен, з яких він створений. У кожного сорту і кожної суміші є свої шанувальники, тому неможливо заздалегідь сказати, яку саме каву вам доведеться за смаком. Запам'ятовуйте і шукайте — це по-справжньому захоплююче заняття.

 

Як зварити смачну каву

  1. По-скандинавськи (легка ступінь обжарювання). Обсмажені зерна не виділяють рослинного масла і набувають світло-коричневий колір. Напій відрізняється кислуватим смаком і витонченим ароматом. Добре поєднується з молоком і вершками і відмінно бадьорить вранці.
  2. По-віденськи середня ступінь обсмажування). Із зерен кави виділяється невелика кількість рослинних олій. Зерна набувають темний шоколадно-коричневий колір. Смак кави більш насичений і трохи солодкуватий.
  3. По-американськи середня ступінь обсмажування). Зерна обсмажують довго і інтенсивно, не допускаючи виділення маслянистих речовин. Напій володіє хорошим ароматом та ледь відчутною гірчинкою.
  4. По-французьки темніше середньої обсмажування). Зерна яскраво вираженого темно-коричневого кольору і виділяють велику кількість олій. Кава такого сорту бархатистий вигляд і має улюблену багатьма гірчинку.
  5. По-італійськи темна ступінь обсмажування). Зерна надзвичайно темно-коричневого кольору і маслянисті. Так виходить самий міцний і гіркий кави «еспресо».Такий напій краще не пити у другій половині дня.
  6. Континентальна обсмажування. При подвійному сильному обсмажуванні, зерна набувають кольору чорного шоколаду. Підходить для приготування «еспресо».

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner