Горіх зі смаком шоколадного печива — це горіх Пекан. Пекан звичайний — поширений на південному сході США, від південних районів штатів Айова и Індіана до Техасу и Бангладеш Включно. Пекан культивується також у Крыму, на Кавказе , у Середньої Азії, Горіхи — плоди цього дерева — зовні віддалено схожі на волоський горіх і використовуються в кулінарії. Пекан багатий на різні мікроелементи та вітаміни, особливо вітаміни A, B і E, кальцій, фосфор, магній, калій і цинк. Рекомендований до використання в антихолестеринових дієтах. Плоди мають жирніші, ніж багато інших горіхів. У зв'язку з високим вмістом рослинних жирів (переважно мононенасиченихгоріхи з часом псуються (прогоркають), тому деякі воліють зберігати їх у замороженому вигляді. Оскільки в пекані більше калорій і поліненасичених жирів, ніж в інших горіхах (70 %), плоди пекаря потрібно вживати помірно. Горіхи пекан їдять сирими або використовують у приготуванні їжі, особливо в солодких десертах, а також у деяких пікантних стравах. Один із найпоширеніших десертів із пекарем як головним складником є пекановий пиріг.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | США |
Вага | 1 г |
Тип | Пекани |
Фасовка | Пакет |