Горіхи кеш'ю славляться не тільки своїми дієтичними властивостями. Це чудовий помічник у разі весняного авітамінозу та нестачі заліза (анемії) у матерів-годувальниць і вагітних жінок. Кеш'ю має також чудову здатність нормалізувати роботу серця — цим горіхи зобов'язані високому вмісту калію. Калій також сприяє поліпшенню згортання крові, підвищує імунітет і знижує концентрацію холестерину в крові. Зберігати горіхи кеш'ю, як і будь-які інші очищені горіхи, бажано в сухому темному місці, без доступу повітря: йому властиво окисляти горіх. Горіхи кеш'ю вважаються одним із найулюбленніших видів горіхів, вони прекрасно доповнюють смак м'ясних і овочевих страв. Горіхами фарширують птицю, запікають їх у йогурті, використовують як гарнір. Кеш'ю можна вживати як окрему страву як самостійну закуску, так і додавати в соуси, салати, перші та другі страви, кондитерські вироби. Горіхи мають чудовий вигляд у карі та рисових стравах.
Склад:
Горіхи кеш'ю, очищені.
Харчова цінність |
100 г продукту |
Білки |
18 г |
Жири |
44 г |
Вуглеводи |
30 г |
Енергетична цінність |
553 ккал |
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Вага | 1 г |
Тип | Кешью |
Фасовка | Пакет |