Шановні покупці!
Це автоматичне повідомлення. Прохання дочекатися дзвінка менеджера. Ті замовлення, які створені ПРОМ ОПЛАТОЮ, будуть відправлені протягом 2х робочих днів, менеджер може зателефонувати по замовленню, якщо виникнуть питання по кількості товару у замовленні або сроках придатності. Дуже вдячні за очування!!
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Виноградное масло Pietro Coricelli Olio di Semi di Vinacciolo — це олія з виноградних кісточок, яка виробляється методом холодного пресування. Це відрізняє його від олії інших виробників, які застосовують гарячу екстракцію. У разі холодного пресування в олії зберігаються всі вітаміни та жирні кислоти в незмінному вигляді. Додавайте олію до заправляння до салату та просто змішуйте з оливковою. Олія виноградних кісточок практично не має смаку, зате вона дуже корисна.
Використання в кулінарії У кулінарії олію виноградних кісточок використовують для приготування салатів, маринадів, білого хліба, плюшок і навіть майонезу.
Температура Олія виноградних кісточок є термічно стабільною й не втрачає своїх смакових властивостей навіть після нагрівання.
Корисні властивості До складу олії виноградної кісточки входить до 76% лінолевої кислоти, тому її рекомендують як додатковий лікувальний засіб у комплексній терапії різних захворювань. Регулярне вживання олії виноградної кісточки необхідне людям, які страждають від ожиріння, атеросклерозу, гіпертонії та діабету. Олія виноградних кісточок не містить холестеролу, тому не викликає накопичення в організмі цієї шкідливої речовини. Не менш активно цю олію використовують для косметичних цілей. Основна причина — висока концентрація активних речовин. Наприклад, в 1 ст. л. олії міститься рекомендована добова доза вітаміну Е. Але ще важливіша наявність процианідину — потужного антиоксиданту в поєднанні з вітаміном С. Олія з виноградних кісточок Pietro Coricelli виходить делікатно, тільки з добірного насіння багатих поживною цінністю. Отримана олія має високий вміст лінолевої кислоти (Омега 6) і вітаміну Е. Підходить для приготування як холодних, так і гарячих страв, для будь-якого сезону. Крім того, рекомендується для зниження кров'яного тиску.