повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Виноградное масло Pietro Coricelli Olio di Semi di Vinacciolo — це олія з виноградних кісточок, яка виробляється методом холодного пресування. Це відрізняє його від олії інших виробників, які застосовують гарячу екстракцію. У разі холодного пресування в олії зберігаються всі вітаміни та жирні кислоти в незмінному вигляді. Додавайте олію до заправляння до салату та просто змішуйте з оливковою. Олія виноградних кісточок практично не має смаку, зате вона дуже корисна.
Використання в кулінарії У кулінарії олію виноградних кісточок використовують для приготування салатів, маринадів, білого хліба, плюшок і навіть майонезу.
Температура Олія виноградних кісточок є термічно стабільною й не втрачає своїх смакових властивостей навіть після нагрівання.
Корисні властивості До складу олії виноградної кісточки входить до 76% лінолевої кислоти, тому її рекомендують як додатковий лікувальний засіб у комплексній терапії різних захворювань. Регулярне вживання олії виноградної кісточки необхідне людям, які страждають від ожиріння, атеросклерозу, гіпертонії та діабету. Олія виноградних кісточок не містить холестеролу, тому не викликає накопичення в організмі цієї шкідливої речовини. Не менш активно цю олію використовують для косметичних цілей. Основна причина — висока концентрація активних речовин. Наприклад, в 1 ст. л. олії міститься рекомендована добова доза вітаміну Е. Але ще важливіша наявність процианідину — потужного антиоксиданту в поєднанні з вітаміном С. Олія з виноградних кісточок Pietro Coricelli виходить делікатно, тільки з добірного насіння багатих поживною цінністю. Отримана олія має високий вміст лінолевої кислоти (Омега 6) і вітаміну Е. Підходить для приготування як холодних, так і гарячих страв, для будь-якого сезону. Крім того, рекомендується для зниження кров'яного тиску.