73 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Уксус бальзамічний додасть італійського відтінку всім Вашим стравам. В Італії бальзамічний оцет використовують дуже часто як інгредієнт для соусів, він додає їм свого шарму та підходить для різних м'ясних, овочевих і рибних страв.
Виготовлення бальзамічного оцту передбачає кілька етапів, спочатку потрібно вичавити сік із певного сорту винограду, потім нагріти його до потрібної консистенції.
Потім отриманий сироп змішують із винним оцтом і відправляють у дерев'яні бочки різного розміру та витримують оцет у них. Потім вміст усіх бочок змішують і додають потрібні прянощі та спеції. Купити оцет бальзамічний можна на нашому сайті.
Основні | |
---|---|
Виробник | MODENA |
Країна виробник | Італія |
Концентрація | 6 % |
Об`єм | 500 мл |
Тип | Бальзамічний оцет |
Упаковка | Скляна пляшка |