391,63 ₴
372,05 ₴
Показати оптові ціниШоколадно - горіхова паста NUTELLA з лісовими горіхами 750g (шт)
Всесвітньо відома паста Nutella (Нутелла) — зареєстрований товарний знак солодкого спреду з лісових горіхів з додаванням какао та молока. Випускається італійською компанією Ferrero S. p.A. з 1964 року. Продається в 75 країнах світу.
Вся лінійка продукції Nutella відрізняється неповторним смаком, а все завдяки унікальному поєднанню лісових горіхів і какао бобів. Тільки Nutella може зробити більш ситним і корисним будь-сніданок, будь то вівсяні пластівці або млинці з сиром. Ніжний і такий рідний смак шоколадної пасти Nutella не залишить нікого байдужим!
Калорійність пасти Nutella
Калорійність пасти Nutella становить 530 ккал на 100 грам продукту.
Склад пасти Nutella
Склад: цукор, рослинна олія, лісовий горіх 13%, знежирене какао 7.4%, знежирене сухе молоко 5%, лактоза, суха сироватка, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор ідентичний натуральному (ванілін).
Корисні властивості і шкоду пасти Nutella
Не містить штучних барвників та консервантів. У кожній 400-грамової банку Нутелла міститься 52 лісових горіха і склянку знятого молока.
Лісовий горіх містить у своєму складі достатню кількість мікроелементів, клітковини, мінералів і амінокислот. Він є прекрасним джерелом енергії, він допомагає нормалізувати тиск, зменшує ризик розвитку інфарктів і інсультів, здатний поліпшити роботу шлунка, запобігти розвитку кишкових інфекцій.
Какао містить фенілетиламін, серотонін і триптофан, які є природними антидепресантами, поліфенолу (антиоксидант) (calorizator). Какао сприяє зміцненню нервової системи, поліпшенню кровообігу мозку, зниження артеріального тиску, відновлення фізичних і розумових сил.
У сухому знежиреному молоці також містяться незамінні для організму амінокислоти, вітаміни групи В, вітаміни А і D, також мінерали: фосфор, калій, кальцій, сірку, магній, хлор та інші.
Nutella не рекомендована людям з алергією на горіхи або молочні продукти.
Застосування пасти Nutella в кулінарії
Паста Нутелла застосовується в якості начинки для бутербродів, млинців, англійських мафінів, вафлі, тостів, круасанів та ін. У змішаному вигляді зі збитими вершками використовується для приготування тортів і тістечок.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Ferrero |
| Країна виробник | Німеччина |
| Вага | 750 г |
| Вид пасти | М'які |
| Тип | Шоколадно-горіхові пасти |
| Упаковка | Скляна банка |
| Основні | |
| Тип шоколаду | Молочний |
| Користувальницькі характеристики | |
| шоколадна паста-крем НУСС МІЛК | Польща 400г |