42 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Цукор тростинний коричневий — це все та ж сахароза, яку отримують унаслідок перероблення стебел цукрової тростини. Коричневий цукор покритий природною тростинною мелісою, тобто солодкою паткою.
Можна сказати, що головна користь коричневого цукру полягає в вітамінно-мінеральному складі продукту, який містить низку вітамінів, а також безумовно корисних для людського організму сполук природного походження. Цей цукор не містить холестерину.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 500 г |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
Форма випуску | Цукровий пісок |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | Картонна пачка, вакуумний пакет |
цукор коричневий тростинний | Німеччина 1кг |