40 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Lomo Reserva - різновид іспанського балика Lomo.
Для виробництва балика Lomo Reserve вирощують свиней спеціальної породи, яких випасають на високогірних луках і додатково годують жолудями. М'ясо таких свиней через безліч прожилок стає схожим на мармур.
М'ясо для балика Lomo Reserve з цілої свинячої туші, шматки якої дрібно нарізати і ретельно натираються спеціальною сумішшю з солі, різних трав, оливкового масла і різних спецій. Потім м'ясо в'ялиться протягом декількох місяців.
Балик виходить схожим на мармур, з дуже тонкою і ніжною текстурою, чому буквально тане в роті.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Ґатунок | Вищий |
Користувацькі характеристики | |
Вид ковбаси | Сирокопчена |
Ковбаса салямі Pikok Lovecky | Угорщина 500г |
Фасовка | вакуумний пакет |