повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
стулено (італ. prosciutto у перекладі означає віконець) — італійська шинка, зроблена з віконця, натертий сіллю. Найвідоміший різновидulto — пармська шинка не містить жодних інших додаткових інгредієнтів, крім морської солі. В інших регіонах Італії використовують різні спеції (перець, часник і т. д.). Вікорок найвищої якості. Для нього спеціально вирощують свині, відгодовуючи фруктами та кукурудзяною. В околицях Парми їх годують сироваткою, що залишилася від виробництва сиру пармезан. Задні вікна свині спочатку піддаються сухій засолі, потім їх в'ялять не менш ніж десять місяців. М'ясо після цього виходить тверде, сухе, з приголомшливим ароматом. ulto не потрібно обробляти термічно, оскільки він стане сухим і жорстким. Блідо-рожеві, трохи блискучі тонкі скибочки скоринки скоринки додають у страви наприкінці готування, а найчастіше нарізають дуже тонкими скибочками та подають на стіл із динею або інжиром, або приправляють супи та похліпки з невеликою кількістю Unto.