Тунець в соєвому маслі шматочками.
Риба дійсно відрізняється ніжною м'якоттю, неймовірно приємним смаком і високою поживною цінністю. За висновками лікарів у м'ясі морського хижака міститься багато Омега-3 жирних кислот, які беруть активну участь у роботі головного мозку і серцевого м'яза. Дієтологи повністю солідарні з цим і радять споживати рибу тим, хто контролює свою вагу.
Риба дійсно відрізняється ніжною м'якоттю, неймовірно приємним смаком і високою поживною цінністю. За словами лікарів в м'ясі морського хижака міститься багато Омега-3 жирних кислот, які беруть активну участь у роботі головного мозку і серцевого м'яза. Дієтологи повністю солідарні з цим і радять споживати рибу тим, хто контролює свою вагу. - Читайте детальніше на FB.ru:
http://fb.ru/article/164545/polza-i-vred-tuntsa-polza-konservirovannogo-tuntsa
Риба дійсно відрізняється ніжною м'якоттю, неймовірно приємним смаком і високою поживною цінністю. За словами лікарів в м'ясі морського хижака міститься багато Омега-3 жирних кислот, які беруть активну участь у роботі головного мозку і серцевого м'яза. Дієтологи повністю солідарні з цим і радять споживати рибу тим, хто контролює свою вагу. - Читайте детальніше на FB.ru:
http://fb.ru/article/164545/polza-i-vred-tuntsa-polza-konservirovannogo-tuntsa