35 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Roi du Chateau Camembert naturalny — це ніжний сыр камамбер із білою пікантною цвіллю на скоринці. Камамбер являє собою жирний сир досить м'якої консистенції. Для його виробництва використовується цільне коров'яче молоко. Іноді до суцільного молока додають незначну кількість знежиреного молока. Найголовніше, щоб молоко, що використовується для цього, мало найвищу якість — для цього корів пастить на особливих пасовищах. Готовий сир може мати різне забарвлення — від ніжно-кремового до темнішого, цегляного. Чим більше часу проходить з моменту дозрівання сиру, тим насиченішим і пікантнішим ароматом він має. Сирі головки покриті злегка пухнастою скоринкою. Їхній гострий смак має чітко окреслену грибну ноту.
Камамбер багатий на вітаміни групи В, а також вітаміни А, Е, K і D, мікроелементи — залізо, мідь, марганець, селен і цинк, а також макроелементи — магнієм, кальцієм, калієм, фосфором і натрієм.
У 100 г камамбера в середньому міститься приблизно 300 ккал.
До складу камамбера входить безліч корисних амінокислот, у зв'язку з чим цей сир обов'язково має входити в раціон людей, які відчувають інтенсивні фізичні та розумові навантаження.
Завдяки високому вмісту кальцію і фосфору, сир камамбер приносить максимальну користь у разі артрозу, артриту, травм і переломів. Також його рекомендують вживати в період інтенсивного росту організму та формування всіх скелетних кісток. Тим, хто регулярно вживає камамбер, абсолютно не страшні проблеми з нервовою системою та станом зубів. Крім усього іншого, камамбер практично не містить лактози, а отже, не зможе стати причиною виникнення алергічної реакції. Тому камамбер нерідко рекомендують людям, у яких спостерігається індивідуальна нестерпність молока та інших молочних продуктів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Вага | 120 г |
Тип | М'який сир |