70 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Оцет бальзамічний Aceto Balsamico di Modena додасть італійського відтінку всім Вашим стравам. В Італії бальзамічний оцет використовують дуже часто як інгредієнт для соусів, він додає їм свого шарму і підходить для різних м'ясних, овочевих і рибних страв.
Виготовлення бальзамічного оцту передбачає кілька етапів, спочатку потрібно вичавити сік з певного сорту винограду, потім нагріти його до потрібної консистенції.
Потім отриманий сироп змішують з винним оцтом і відправляють в дерев'яні бочки різного розміру і витримують оцет в них. Потім вміст всіх бочок змішують і додають потрібні прянощі і спеції. Купити оцет бальзамічний можна на нашому сайті.
Основні | |
---|---|
Виробник | MODENA |
Країна виробник | Італія |
Концентрація | 6 % |
Об`єм | 500 мл |
Тип | Бальзамічний оцет |
Упаковка | Скляна пляшка |