73 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
La Molisana — це не просто паста, це історія родини, яка впродовж чотирьох поколінь і понад сто років ретельно відбирає та подрібнює тільки найкращі сорти пшениці. Історія землі, яка, завдяки своїм безперечно чудовим ексклюзивним характеристикам, є ідеальним місцем для створення унікальної, вишуканої пасти. Контролюється весь життєвий цикл пасти, працюючи на трьох виробничих майданчиках: бункерах, млині та макаронному заводі. Справжній культ пшениці сорту дурум, яку ретельно відбирають у лабораторіях і зберігають у бункерах, гарантуючи, що вона завжди така чиста і здорова, якою і має бути. Відмітним знаком є кам'яна обробка зерна (stone debranning), яка гарантує, що оригінальні властивості кожного зерна збережуться абсолютно недоторканими, позаяк очищені дуже м'яко. Найчистіша вода, взята з серця Matese, з низьким вмістом натрію, низьким фіксованим залишком і низьким вмістом нітратів, визнана Molise Region Quality Water Chart як місцевий чудовий продукт високої якості. Ось чому паста La Molisana така добра — високий вміст якісної клейковини, чудовий вміст білка — щоб зберегти форму та структуру макаронних виробів і, нарешті, чималий індекс жовтизни, щоб зробити пасту ще ситнішою і апетитний із очей. Абразивна текстура пасти, яка виготовлена за технологією "Bronze die" надає пасті потрібну шорсткість і сприяє кращому просоченню соусом.Паста із цільнозернового борошна La Molisana багата на клітковину. Мало того: вона сприяє низькому глікемічному індексу, містить крохмаль, мінеральні солі та низький вміст жирів. Вона може допомогти в профілактиці раку кишківника, оскільки містить антиоксиданти, як-от вітамін Е, які мають антивікові властивості. І рекомендується тим, хто має намір схуднути. Загалом, паста із цільнозернового борошна дає більше відчуття ситості, допомагаючи боротися з нервовим голодом. Крім того: уповільнює засвоєння цукрів і жирів, гарантує більший запас білків, містить велику кількість фітоестрогенів, необхідних жінкам для здоров'я серця й кісток. Спробуйте Farfalle Rigate Integrali 66 у салаті з макаронів із лимоном, авокадо та креветками, це безумовно дуже корисний рецепт. Насправді авокадо — це фрукт, властивості якого загалом пов'язані з вмістом у ньому мононенасичених жирів, які допомагають запобігти серцево-судинним захворюванням. Крім того, він багатий на антиоксиданти. Спробуйте в поєднанні з рибою та лимоном. Склад: цілозернове борошно з твердих сортів пшениці, вода питна. Може містити яєчні сліди. Містить глютен!Час приготування — 11 хв.
Основні | |
---|---|
Виробник | La Molisana |
Країна виробник | Італія |
Вага | 500 кг |
Основа | Пшенична |
Склад | пшеница твердых сортов |
Тип | Бантики (Фарфалле) |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Бантики макаронні вироби | Італія 500г |