370 ₴
Показати оптові ціниЧорізо, також шорізу (ісп. chorizo, галіс.chourizo, порт. chouriço, кат. Черіço) — пікантна свиняча ковбаса родом з Іспанії та Португалії. Чорізо також популярне в країнах Латинської Америки. Основною пряністю, використовуваною під час приготування чорізо, є паприка, яка надає ковбасі типовий смак і червонуватий колір. У латиноамериканських країнах замість паприки часто використовують гострий перець чилі. М'ясо для фаршу зазвичай рубають великими шматками, проте в деяких регіонах його дрібно перемелюють.
Ціна вказана за 1 кг. Палиця важить 1,1-1,250 кг.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Словаччина |
Вид ковбаси | Сирокопчена |
Ґатунок | Вищий |
Склад | свинина и свиной бекон |
Тип оболонки | Натуральна оболонка |
Фасовка | Палиця |
Користувальницькі характеристики | |
Ковбаса салямі Kmotr Lovecky | Словакия |