79 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Червоний борщ (сухий продукт 6 порцій) 180 г + томатна паста 25% 70 г Руна Україна
Борщ — це основна перша страва традиційної української кухні. Борщ може бути гарячим або холодним, червоним або навіть білим (у поляків). Зазвичай червоний борщ готується виключно зі свіжих продуктів, але з настанням зими настає період, коли у зв'язку з сезонністю деякі інгредієнти цього національного української страви продаються або не зовсім гарної якості або ж стоять заоблачних грошей. Тоді на допомогу приходить заправка для червоного борща, дбайливо заготована українським виробником "Руна".
Склад:
Вода питна, томатна паста, цукор, буряк столовий, цибуля ріпчаста, морква, часник, сіль кухонна, соняшникова олія, крохмаль кукурудзяний, корінь пастернаку, лимонна кислота, кріп, петрушка, перець чорний мелений, підсилювач смаку (інозіат і гуанілат натрію).
Основні | |
---|---|
Виробник | Руна |
Країна виробник | Україна |
Вага | 180 г |
Об`єм | 1800 мл |
Тип | Соуси на томатній основі |
Упаковка | Скляна банка |