71 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Паштет із тунця Losos Ustka Pasta z Tunczyka 170г Польща
тунець багатий вітамінами та мінералами (особливо калієм, фосфором, сіркою, кобальтом та хромом), жирними кислотами омега-3 та омега-6, а також містить у собі багато білка.
Більше того, за кількістю білка м'ясо тунця не поступається навіть червоному м'ясу: тунець є лідером за вмістом білка серед риб (у 100 г м'яса тунця – 24 г білка), а кулінари часто називають його м'ясо «морською телятиною».
Ця риба має відмінні гастрономічні якості та корисні властивості, завдяки чому дуже популярна серед населення всіх країн світу.
При будь-якому виді обробки м'ясо риби зберігає корисні якості та смак. Тунця відварюють, тушкують, запікають, смажать, консервують та сушать. На додачу, тунець – єдина риба, в якій не заводяться паразити небезпечні для людини.
Рекомендується вживати м'ясо тунця при алергічних захворюваннях, підвищеному тиску, хворобах серцево-судинної системи, артриті, артрозі. Корисно воно студентам, людям похилого віку та людям з ризиком утворення злоякісних пухлин. Крім того, його із задоволенням включають до свого раціону бодібілдери, адже білок тунця сприяє ефективному нарощуванню м'язової маси.
Тунець є дієтичним продуктом і рекомендований тим, хто страждає від зайвої ваги (допомагає знімати набряки, знищує холестерин низької густини та насичує організм повноцінним білком).
Інгредієнти:
вода, тунець (32%; Katsuwanus pelamis / район вилову: Тихий океан FAO 87 / виловлений в морі), олія (рапсова та соняшникова), крохмалі, молочні білки, лактоза, соєве борошно, сіль, спеції (включаючи селера), емульгатор : яєчний альбумін, підсилювач смаку: глутамат натрію, цукор, загусники: гуарова камедь та ксантанова камедь, мелений часник, барвник: капсантин, ароматизатори.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Вага | 0.17 г |
Вид риби | Тунець |
Упаковка | Скляна банка |