49 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Сік морквяний З Бабушковою Гарбузкою 1 л Україна
Морква — це чудове джерело вітамінів, поживних речовин і клітковини. Щоб отримати всі ці корисні поживні речовини, необов'язково їсти цілу моркву кілограмами. Найпростіший спосіб додати моркву до свого меню — пити свіжовичавлений морквяний сік. Численні наукові дослідження доводять тезу про те, що регулярне споживання морквяного соку сприятливо впливає на стан шкіри та зору. Сік із моркви сприяє також схудненню та зниженню ризику розвитку онкологічних захворювань. Фреш із моркви забезпечує організм калієм, вітамінами А, К і С. До складу морквяного соку входять також каротиноїдні пігменти лютеїн і зеаксантин, які діють як антиоксиданти. Антиоксиданти борються з нестабільними молекулами, що називаються вільними радикалами. Основним каротиноїдом у морквяному соку є бета-каротин, який відповідає за жовтогарячий колір моркви. В організмі людини бета-каротин перетворюється на антиоксидант вітамін А.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Смак | Манго |
Об`єм | 1 л |
Вміст цукру | Так |
Тип | Сік |
Упаковка | Скляна пляшка |