47 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Кукурудза цукрова консервована З бамбукової грядки 510 г Україна
Кукурудза консервована — популярна овочева консерви, що готуються з цукрової кукурудзи певних сортів з додаванням розчини цукру та солі. Кукурудза, або маїс належить до досить універсального продукту, тому продукти його перероблення велика кількість — борошно, крупа, пластівці, крохмаль. Не дарма таку культуру почали вирощувати ще в давні часи та використовувати її для випікання хліба та кукурудзяних пелюшок, пізніше стали додавати в супи, рагу або салати, варити каші та робити пудинги. Молодшого покоління припав до вподоби кукурудзяні пластівці. Тому цукрова кукурудза на цей момент є широко обробленою культурою, яку використовують не тільки у свіжому та переробленому вигляді, але й часто заморожує, сушать і консервують. Після пшениці та рису цукрова кукурудза також належить до найважливіших овочевих продуктів. У сучасному світі люди намагаються вести здоровий спосіб життя, тому часто можна почути пророщені кукурудзяні зерна. Такий продукт допомагає боротися із зайвою вагою, впливаючи на обмін речовин і покращуючи травні процеси в організмі. З нього часто готують дієтичні салати, що не тільки смачно, але й корисно. Крім пророщених зерен, допомагає знизити вагу та консервована кукурудза, оскільки в її складі лише кілька відсотків жиру, що відповідає і низькій калорійності продукту. А сам процес консервації м'яко впливає на зерна, що дає змогу зберегти половину з усього складу корисних речовин у незмінному вигляді, що не так уже й погано у разі впливу на овочі, але водночас термін його зберігання збільшується в рази. Вважається, що консервовані продукти більше потрібні для приготування всіма улюблених страв у міжсезоння або для різноманітності в раціоні, проте в разі з консервованою кукурудзяною досить з'їсти лише одну столову ложку, а ваш організм водночас дістав набір вітамінів (В, С, РР) і мінералів (калій, йод, фтор тощо). Такий склад і низька калорійність сприяють нормалізації обміну речовин в організмі, звідси та появі зниження ваги. А у разі регулярного споживання помічений факт накопичення в організмі фолієвої кислоти та магнію, що позитивно позначається на стані серцево-судинної системи та зміцнює імунну систему. До речі магній — це ще й елемент, який бере участь у процесі боротьби зі старінням організму. Такий склад, безперечно, сприятливо впливає на стан організму, проте не варто забувати про високе утримання вуглеводів, а, як відомо, надлишок таких речовин призводить до відкладання жиру. Тому надмірне споживання здатне надати протилежну дію і, замість схуднення, ви помітите лише збільшення обсягів. Уникайте споживання цього продукту в помірних кількостях і бажано вранці, щоб організм отримав заряд енергії, а не відчув зворотний бік медалі. Серед консервована кукурудза може надати й у разі зниженого апетиту та наявних в організмі тромбозах.
Основні | |
---|---|
Виробник | Маїс |
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.51 г |
Вид консервації | Кукурудза |
Упаковка | Скляна банка |