53,50 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Сік гарбузово-яблучний З Бабусиною Гарбузкою 1 л Україна
Родина гарбуза — Центральна та Південна Америка. Багато тисячоліть її вирощувалиільйон. Але вона чудово прижилася в Україні. Ось уже кілька століть її вирощують на городах, готують із кашею, парять, варять, роблять сік. Густий золотистий і ароматний гарбузовий сік містить багато корисних речовин. Але, мабуть, найціннішим у ньому є вміст великої кількості клітковини та пектина. У гарбузовому соку містяться вуглеводи, рослинний білок, невелика кількість жирів, багато бета-каротину (в організмі він перетворюється на вітамін А), вітаміни Е (разом з вітаміном А він сприяє омолодженню організму), К (сприяє згортанню крові), C (підкріплює стінки кровоносних судин), групи B (сприяє нормалізації обміну речовин загалом), макро- та мікроелементи (калій, цинк, залізо). За всіх ресурсів свого складу гарбузовий сік містить мало калорій, тому сприяє зниженню ваги. Гарбузовий сік чудово втамовує спрагу, має жарознижувальну, заспокійливу та загальнозміцнювальну дію. Наявність у гарбузі калію сприяє зміцненню роботи серцево-судинної системи. Поліпшується робота серцево-судинної системи та завдяки впливу гарбузового соку на жировий обмін: зменшується кількість шкідливого холестерину в крові, а отже, і холестеринових бляшок у кровоносних судинах. Завдяки наявності пектину та клітковини він прекрасно очищає організм, що особливо важливо під час вагітності. Заспокійлива дія гарбузового соку також позитивно впливає на вагітних.
Основні | |
---|---|
Виробник | БЕТ |
Країна виробник | Україна |
Смак | Гарбузово-яблучний |
Об`єм | 1 л |
Вміст цукру | Ні |
Тип | Сік |
Упаковка | Скляна пляшка |