Дріжджі для хліба — прекрасно підходять для різної випічки. З їхньою участю будь-яка господиня може приготувати пишний пиріг і булочки — етанол, що утворився під впливом високих температур, а вуглекислий газ робить тісто пористим і повітряним. Хлібопікарні дріжджі часто плутають зі спиртовими дріжджами, але на практиці між ними дуже велика різниця. Хлібопекарні дріжджі можна використовувати для початкового бродіння сировини під час виробництва самогону, але неячого на високу якість продукції та гарний вихід спирту, стоять вони зазвичай дешевші за гарні спиртові, але запах браги буде дуже неприємний, кількість сухих олій набагато вища, а з тієї ж кількості цукру вийде менше спирту, ніж у разі використання якісних спиртових дріжджів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тип дріжджів | для випікання |
пресовані | |
Місто виробників | Місто виробників |