57 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Соус TERIYAKI Sojsauce Kikkoman 250 мл Нідерланди
Марка TaoTao — це подорож у світ кулінарного натхнення. Широкий діапазон продуктів розроблений для пристрасних шанувальників готувати, а також для тих, хто тільки починає свої кулінарні пригоди. Продукти TaoTao можна використовувати широко. Їх можна використовувати в приготуванні східних страв, а також в інших кухнях світу. Вони можуть зробити різноманітнішими традиційні польські страви. Перевагою продуктів TaoTao є багатство ароматів і смаків — у декількох варіантах доступні пікантний, солодкий, кислий, солоний, вишуканий і чистий.
Марка TaoTao є абсолютним лідером на ринку соусів і східної локшини в Польщі. Кілька разів вона вигравала лаври престижного Золотого приза споживачів у категорії східних продуктів. Продукти TaoTao імпортуються з Далекого Сходу, і тому вони мають справжнє походження і в їхній основі лежать традиційні рецепти, які використовують натуральні інгредієнти, зберігаючи європейські стандарти якості.
Рибний соус TaoTao — популярна спеція в азіатській кухні, секрет якої полягає в тривалому процесі ферментації. Рибний соус використовується в бульйонах, супах із локшиною, смажених овочах, морепродуктах або м'ясі. Рибний соус використовується не тільки в азійських, але й усе частіше в європейській кухні, а його унікальний солоний смаковий склад збагатить багато страв.
Рецепт гострого тайського супу з креветками
Інгредієнти: 250 г очищених креветок, 2 столові ложки пасти з тамарінду, 4 червоні перцю чилі, дрібно нарізані без насіння, 2 зубчики часнику, пропущених через прес, 2 чайні ложки тертого імбиру, 4 столові ложки TaoTao. рибний соус, 4 столові ложки цукру, 1,5 літра рибного бульйону, 100 г дрібно нарізаної моркви, 300 г нарізаного кубиками картоплі, 100 г мінікукурудзяних каченят, розрізаних навпіл, 3 столові ложки подрібненого коріандру, 100 г помідорів чері.
Спосіб приготування: Додайте пасту в гарячий вок або сковороду, тамаринд, перець чилі, часник, імбир, рибний соус, цукор і рибний бульйон. Варити, постійно помішуючи, щоб аромати злилися. Звільніть вогонь і додайте моркву, картоплю та кукурудзу. Залиште на слабкому вогні без кришки на 10 хвилин, поки овочі не стануть м'якими. Додати в суп коріандр, помідори чері та креветки, варити 5 хвилин. Розлити суп по тарілках і подавати гарячим. Смачного!
Екстракт рибного анчоуса (70%), сіль, цукор. Алергени: риба.
Харчова цінність 100 г продукту: Енергетична цінність: 167 кДж / 39 ккал Жири: 0,0 г, зокрема насичені жирні кислоти: 0,0 г Вуглеводи: 3,6 г, зокрема цукри: 3, 0 г Білок: 6,2 г Сіль: 22,4 г Зберігати в сухому, захищеному від сонячних променів місце за температури 5-25 °C. Після відкриття зберігати в холодильнику.
Попутно до соусу, ми пропонуємо великий асортимент італійських макаронних виробів, з якими Ви можете ознайомитися та придбати, перейшовши за цим посиланням: макаронні вироби і додати до своїх купівлі. Гарного Вам настрою та приємного апетиту!
Основні | |
---|---|
Виробник | TAO TAO |
Вага | 250 г |
Тип | Соус |
Упаковка | Скляна пляшка |