54 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Макаронні вироби з італійського регіону Молізе (звідси і назва бренду). Вони виробляються з найкращих сортів пшениці і чистої гірської води, яка спускається з вершини гори Матезе. Традиційний спосіб приготування Trafilatura al bronzo (продавлювання тесту через спеціальні бронзові форми) робить поверхню пасти шорсткою, завдяки чому вона добре утримує соуси. Спагетті рекомендується варити 11 хвилин і подавати з класичними соусами типу Карбонара, Аматрічіана, Болоньезе і Песто.
Інгредієнти
Борошно з твердих сортів пшениці, вода.
Для вибору відповідного соусу, перейдіть за цим посиланням: соуси, соєві соуси, кетчупи, майонез, томатні пасти, приправи, оцет, гірчиця .
Основні | |
---|---|
Виробник | La Molisana |
Країна виробник | Італія |
Вага | 500 кг |
Основа | Пшенична |
Тип | Спагеті |
Користувальницькі характеристики | |
Бантики макаронні вироби | Італія 500г |
Упаковка | Пачка |