
54 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

Макаронні вироби з італійського регіону Молізе (звідси і назва бренду). Вони виробляються з найкращих сортів пшениці і чистої гірської води, яка спускається з вершини гори Матезе. Традиційний спосіб приготування Trafilatura al bronzo (продавлювання тесту через спеціальні бронзові форми) робить поверхню пасти шорсткою, завдяки чому вона добре утримує соуси. Спагетті рекомендується варити 11 хвилин і подавати з класичними соусами типу Карбонара, Аматрічіана, Болоньезе і Песто.
Інгредієнти
Борошно з твердих сортів пшениці, вода.
Для вибору відповідного соусу, перейдіть за цим посиланням: соуси, соєві соуси, кетчупи, майонез, томатні пасти, приправи, оцет, гірчиця .
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | La Molisana |
| Країна виробник | Італія |
| Вага | 500 кг |
| Основа | Пшенична |
| Тип | Спагеті |
| Користувальницькі характеристики | |
| Бантики макаронні вироби | Італія 500г |
| Упаковка | Пачка |