Країна Абхазія
Харчова цінністьбілки — 1,26 г, жири — 0,6 г, вуглеводи — 61,4 г
Енергетична цінність245 ккал
Чудова заміна цукеркам — в'ялена хурма
В'ялена хурма така ж смачна, як цукерки, користі вона приносить набагато більше. В'яління хурми відбувається природним способом, це екологічно чистий продукт.
У в'яленій хурмі вища концентрація корисних речовин, ніж у свіжих фруктах. Тут є вітамін А, провітаміни А, С і Р і багато мінералів. Цей фрукт корисний для зору. Його потрібно частіше їсти в сезон застуд для підвищення імунітету.
У в'яленій хурмі багато антиоксидантів, які борються з передчасним старінням організму.
Хурма заряджає енергією, її рекомендують їсти виснаженим і відновлювальним сили після хвороби людям. До того ж вона покращує настрій.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Amanti |
Країна виробник | Україна |
Вага | 700 г |
Культура | Хурма |
Тип продукції | Сушені |