56 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Краньйонська ковбаса (польск. ... Krakauer) — різновид варено-копчених ковбас, відома в декількох сортах у країнах Центральної Європи, насамперед Польщі, Німеччини, Австрії та Росії. Отримала назву польським містом Краково.
Ковбаса зі свинини (Ветчинно-рублена) Краковська Kiełbasa Krakowska Wedlin, 260 г Польща Це традиційна польська ковбаса з натурального м'яса. ÷ywiecka ковбаса — виготовлена з високоякісної свинини з шинкою. У м'ясо додають спеції та солі, його традиційно коптять дубовим вільховим димом.
Родзинкою цієї ковбаси є використання в рецептурі свинини трьох видів. Згідно з польською термінологією, вона належить до категорії напівтвердих ковбас. Внаслідок сушіння та копчення, продукт набуває яскравого аромату. Ковбасу можна використовувати як нарізку на бутерброди, особливо з помідорами.
Колір поверхні ковбаси — від коричневого до темно-коричневого. У розрізі колір м'яса — рожево-червоний. Смак і запах — характерні для використаної сировини та приправ. Багато хто знає, що Польща, як і Німеччина, славиться прекрасними ковбасами. Відкрийте для себе унікальний смак живецькою ковбаси.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Ґатунок | Вищий |
Фасовка | Шматок |