Кошик
14351 відгук
Доброго дня! Завжди Вам раді!

Переконливе прохання, перед тим, як робити замовлення, ознайомтесь будь-ласка з умовами в розділі "Оплата та доставка" та зверніть увагу, що у нас існує післяплата з передоплатою. Будьте уважні самі до себе та поважайте працю інших.

"Смак 24" Интернет-магазин
Контакти
"Смак 24" Интернет-магазинМарина, Наталья
Дніпро, Україна
+380 (95) 554-22-52
Украина
+380 (68) 883-45-94
Украина
+38095 554 22 52
Мапа
+380 (95) 554-22-52
+380 (68) 883-45-94
Колбаса зі свинини (Ветчинно-рублена) Краковська Kiełbasa Krakowska Wedlin, 260 г Польща, фото 2Колбаса зі свинини (Ветчинно-рублена) Краковська Kiełbasa Krakowska Wedlin, 260 г Польща, фото 3Колбаса зі свинини (Ветчинно-рублена) Краковська Kiełbasa Krakowska Wedlin, 260 г Польща, фото 4Колбаса зі свинини (Ветчинно-рублена) Краковська Kiełbasa Krakowska Wedlin, 260 г Польща, фото 5

Колбаса зі свинини (Ветчинно-рублена) Краковська Kiełbasa Krakowska Wedlin, 260 г Польща

56 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
Колбаса зі свинини (Ветчинно-рублена) Краковська Kiełbasa Krakowska Wedlin, 260 г Польща
Колбаса зі свинини (Ветчинно-рублена) Краковська Kiełbasa Krakowska Wedlin, 260 г ПольщаНемає в наявності
56 
+380 (95) 554-22-52
Украина
  • +380 (68) 883-45-94
    Украина
+380 (95) 554-22-52
Украина
  • +380 (68) 883-45-94
    Украина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Краньйонська ковбаса (польск. ... Krakauer) — різновид варено-копчених ковбас, відома в декількох сортах у країнах Центральної Європи, насамперед Польщі, Німеччини, Австрії та Росії. Отримала назву польським містом Краково.

Ковбаса зі свинини (Ветчинно-рублена) Краковська Kiełbasa Krakowska Wedlin, 260 г Польща Це традиційна польська ковбаса з натурального м'яса. ÷ywiecka ковбаса — виготовлена з високоякісної свинини з шинкою. У м'ясо додають спеції та солі, його традиційно коптять дубовим вільховим димом.

Родзинкою цієї ковбаси є використання в рецептурі свинини трьох видів. Згідно з польською термінологією, вона належить до категорії напівтвердих ковбас. Внаслідок сушіння та копчення, продукт набуває яскравого аромату. Ковбасу можна використовувати як нарізку на бутерброди, особливо з помідорами.

Колір поверхні ковбаси — від коричневого до темно-коричневого. У розрізі колір м'яса — рожево-червоний. Смак і запах — характерні для використаної сировини та приправ. Багато хто знає, що Польща, як і Німеччина, славиться прекрасними ковбасами. Відкрийте для себе унікальний смак живецькою ковбаси.

KIEŁBASA ŻYWIECKA EŁK KG Sklep Online Topaz Siedlce

Характеристики
Основні
Країна виробникПольща
ҐатунокВищий
ФасовкаШматок
Інформація для замовлення
  • Ціна: 56 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner