24,50 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Спосіб приготування:
1 спосіб Налийте 220 мл охолодженого молока у високу посудину, вилийте вміст пакета та перемішуйте приблизно 3-4 хвилини.
2 способи Налийте 250 мл (1 склянка) охолодженого молока у високу посудину. , вилийте вміст пакета та перемішуйте приблизно 3 хвилини. Потім додайте 80 г м'якої олії або маргарину та перемішуйте приблизно 2 хвилини.
Готовий крем використовується для переведення та прикрашання торта. Крем можна урізноманітнити додаванням сухофруктів, фруктів, варення тощо. На порцію крему досить покласти бісквіт діаметром приблизно 24 см, чого вистачить на приготування приблизно 12 порцій. Для бісквіту більшого розміру, ми рекомендуємо використовувати два паковання вершків, наприклад, з різними смаками.
Ваша сім'я залишиться достатньою!
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Cykoria |
Країна виробник | Польща |
Вага | 100 г |