Арахіс вищого сорту, вирощений в Узбекистані! Горішки великі і дуже смачні, свіжі і солодкі!
Ситний і корисний перекус - улюблені ласощі багатьох! А також прекрасна підмога для приготування домашніх солодощів і арахісової пасти :))
Як не дивно, арахіс не є горіхом, а відноситься до розряду бобових. При цьому, арахіс можна вживати в їжу в сирому вигляді. Тим не менш, рекомендується замочувати перед вживанням, щоб видалити із горішків "зайві" для нашого організму захисні речовини.
Особливо корисний арахіс в пророщеному вигляді. Сирий арахіс з Узбекистану легко проростає, адже селянські господарства Середньої Азії використовують на порядок менше добрив і хімії, ніж великі промислові сади.
Досить ретельно промити, замочити у воді на ніч. Вранці злити воду, ретельно промити, забезпечити хорошу вентиляцію. До речі, воду виливати не обов'язково, а можна використовувати для поливу рослин :))
Найкорисніші пророщені зерна і горішки - на самому початку пророщування тобто як тільки ви побачите, що з'явилися "опуклості" і паростки - можна їсти :)))
Арахіс цінується у всьому світі за високий вміст білка. Тим більш цінним цей продукт є для веганів і сироїдів. Як ви знаєте, при проростанні зерна білки в ньому переходять у більш легкозасвоювану форму амінокислот.
Основні | |
---|---|
Виробник | A&D |
Країна виробник | Узбекистан |
Вага | 0.5 г |
Фасовка | Пакет |