Кондитерський мак — це приготоване та оброблене спеціальним способом насіння трав'янистої рослини сімейства Макові, які продаються в магазинах для використання в кулінарних виробах, як-от: торти, пироги, печива, тістечка та інші.
Кондитерський мак складається приблизно:
У кондитерському макі є певна кількість мінеральних речовин і вітамінів.
Серед мінеральних речовин, що входять до складу кондитерського маку, є мідь, кальцій, фосфор, калій, магній, натрій, кобальт, залізо та цинк.
Кондитерський мак містить вітаміни PP і E.
Калорійність кондитерського маку становить приблизно 505 ккал на 100 грамів продукту.
Харчовий мак — смачний і поживний продукт, що тонізує нервову систему та покращує настрій. Кондитерський мак, що міститься в кондитерському макі, є антиоксидантом і імуномодулятором, що дає змогу захистити організм від шкідливих речовин і підвищити його опірність до інфекцій. Кондитерський мак також дає змогу впоратися з безсонням. Серед інших корисних властивостей кондитерського маку: закріплювальні властивості, що допомагають у боротьбі з діареєю та глистогоні.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Вага | 1 г |
Фасовка | Пакет |
Культура | Нут |