Корисні і цілющі властивості мигдалевого горіха визначаються його унікальним хімічним складом. Горіх містить у великому об'ємі незамінні жирні кислоти, ненасичені жири, а також вітаміни групи B и витамин Е. Весь час корисний мигдаль і вмістом великого набору мінеральних речовин — солей калію, міді, фосфору, железа. Вживання плодів солодкого мигдалю прискорює лікування гастритів, виразкових хвороб шлунка та дванадцятипалої кишки. Вживання ядер мигдалю в поєднанні з цукром призначають у разі малокровії, анемії та безсоння. Регулярне споживання солодкої халви, виготовленої з мигдалевого горіха активно відновлює організм пацієнта в післяопераційний період.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.5 г |
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Пакет |