Кошик
17770 відгуків
Доброго дня! Завжди Вам раді!

Шановні покупці!  Це автоматичне повідомлення. Прохання дочекатися дзвінка менеджера. Ті замовлення, які створені ПРОМ ОПЛАТОЮ, будуть відправлені протягом 2х робочих днів, менеджер може зателефонувати по замовленню, якщо виникнуть питання по кількості товару у замовленні або сроках придатності. Дуже вдячні за очування!!

"Смак 24" Интернет-магазин
Контакти
"Смак 24" Интернет-магазинМарина, Наталья
Дніпро, Україна
+380 (95) 554-22-52
Украина
+380 (68) 883-45-94
Украина
+38095 554 22 52
Мапа
+380 (95) 554-22-52
+380 (68) 883-45-94

Фундук сирий 500 г

212 ₴

  • Немає в наявності
Фундук сирий 500 г
Фундук сирий 500 гНемає в наявності
212 ₴
+380 (95) 554-22-52
Украина
  • +380 (68) 883-45-94
    Украина
+380 (95) 554-22-52
Украина
  • +380 (68) 883-45-94
    Украина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Фундук — плоди льовини крупної, або ломбардського горіха. Ядро становить 25-63% маси горіха. Фундук використовується в їжу, у кондитерській промисловості та для отримання олії. Основні виробники фундука — країни Середземномор'я. 

Фундук багатий на поживні речовини, за калорійністю (приблизно 700 кілокалорій) він перевершує 2-3 рази хліб, 8 разів молоко, а також шоколад. У ньому міститься до 60% олії, що складається з гліцеридів олеїнової, стеаринової та пальмітинової кислот, які перешкоджають росту холестерину в крові, захищають від судинних захворювань, а також вкрай необхідні для організму, що росте. Лісовий горіх також характеризується високим вмістом білка (20%), наявністю вітамінів В1, В2, С, Е, мінеральних речовин: калію, заліза, кобальту, фосфору, кальцію, цинку, циаміну, ніацину, протеїну. 

Найважливішою особливістю вітаміну Е є його здатність перешкоджати утворенню канцерогенних чинників в організмі: є потужним профілактичним засобом проти раку, а також хвороб серця й м'язової системи. Кальцій зміцнює кістки та зуби, залізо необхідно крові, цинк — для вироблення статевих гормонів, калій — діяльності нервової та м'язової системи. Як продукт дієтичного харчування використовується у разі захворювань серцево-судинної системи та малокровії, збільшення передміхурової залози, у разі варикозного розширення вен, флебітів, трофічних виразок льоні та капілярних геморагій. Його можна вживати й людям із цукровим діабетом, а завдяки низькому вмісту вуглеводів його можна їсти й у разі дуже суворої дієти без ризику поправитися. У ньому містяться речовини, що сприяють введенню шлаків з організму (особливо з печінки). Вживання фундука запобігає гнильним процесам, очищає організм і зміцнює імунну систему. Фундук є джерелом енергії для людини — 100 г. горіхів фундука містить 639 ккал, а також високий відсоток білка, від 16 до 19%. У ядрах горіха фундука міститься 60+5% олії, що складається з гліцеридів олеїнової, стеаринової та пальмітинової кислот, які перешкоджають росту холестерину в крові, захищають від судинних захворювань, а також вкрай необхідні для організму, що росте. Тому фундук має бути невіддільною частиною харчування дітей, молоді, а особливо осіб похилого віку.

Характеристики
Основні
Вага1 г
ТипФундук
ФасовкаПакет
Інформація для замовлення
  • Ціна: 212 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner