217,01 ₴
Показати оптові ціниЦукор тростинний zollette di Zucchero grezzo di Canna 1кг Італія
Не рафінований золотисто-коричневий тростинний цукор — є ідеальним вибором для випікання, приготування різних страв або екзотичних напоїв. Не рафінований тростинний цукор багатий на вітамінний і мінеральний склад. Він має незвичайний чітко окреслений аромат і смак. Гурмани всього світу вважають коричневий цукор ідеальним підсолоджувачем чаю й кави, що дає змогу повною мірою розкрити смакові якості улюблених напоїв.
Цукор тростинний коричневий — це все та ж сахароза, яку отримують унаслідок перероблення стебел цукрової тростини. Коричневий цукор покритий природною тростинною мелісою, тобто солодкою паткою.
Можна сказати, що головна користь коричневого цукру полягає в вітамінно-мінеральному складі продукту, який містить низку вітамінів, а також безумовно корисних для людського організму сполук природного походження. Цей цукор не містить холестерину.
Рекомендуємо ознайомитися з напоями в наших розділах:
- Кава, капучино, какао, гарячий шоколад, шейк, тростинний цукор;
- Чай;
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 1000 г |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
Форма випуску | Рафінад |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пачка |