Кошик
14776 відгуків
Доброго дня! Завжди Вам раді!

Переконливе прохання, перед тим, як робити замовлення, ознайомтесь будь-ласка з умовами в розділі "Оплата та доставка" та зверніть увагу, що у нас існує післяплата з передоплатою. Будьте уважні самі до себе та поважайте працю інших.

"Смак 24" Интернет-магазин
Контакти
"Смак 24" Интернет-магазинМарина, Наталья
Дніпро, Україна
+380 (95) 554-22-52
Украина
+380 (68) 883-45-94
Украина
+38095 554 22 52
Мапа
+380 (95) 554-22-52
+380 (68) 883-45-94
Крупа (каша) Кускус Plony Natury KUSKUS 300г, фото 2Крупа (каша) Кускус Plony Natury KUSKUS 300г, фото 3Крупа (каша) Кускус Plony Natury KUSKUS 300г, фото 4

Крупа (каша) Кускус Plony Natury KUSKUS 300г

20 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
Крупа (каша) Кускус Plony Natury KUSKUS 300г
Крупа (каша) Кускус Plony Natury KUSKUS 300гНемає в наявності
20 ₴
+380 (95) 554-22-52
Украина
  • +380 (68) 883-45-94
    Украина
+380 (95) 554-22-52
Украина
  • +380 (68) 883-45-94
    Украина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
  • Кускус — чудове джерело вітамінів групи В. Він містить велику кількість фосфору, калію, заліза, міді. Остання запобігає розвитку хвороб суглобів і сприяє виробленню жіночих статевих гормонів;
  • Крупа запобігає передчасному старінню шкіри;
  • Харчові волокна в кускусі сприятливо діють на роботу шлунково-кишкового тракту;
  • Крупа стимулює діяльність мозку, покращує пам'ять, а калій у складі кускусу допомагає зміцнити серцевий м'яз;
  • Кускус підвищує рівень гемоглобіну в крові, водночас знижуючи рівень "поганого" холестерину.

Як правильно готувати шматкус

 

Кускус можно отварить или запарить кипятком

Кускус можна відварити або запарити окропом

Простіше всього заварити шматкус окропом, накрити кришкою й дати настоятися впродовж 5 хвилин. Коли крупа запариться, потрібно розпушити її вилкою, щоб вона стала розсипчастою.

Другий спосіб — коли шматкус відварюють 1-2 хвилини та подають або готують далі з будь-якими добавками. Заливати шматкус можна і холодною водою, і окропом. Співвідношення води та крупи зазвичай вказано на пакованні. Оптимальний варіант — щоб рідина покривала шматкус на сантиметр.

 

Як зробити салат табуле зі шматкусу

 

Салат табуле

Салат табуле

Час приготування:
  • 20 хвилин

Інгредієнти:

  • 1/2 стакана кускуса
  • 2/3 склянки води
  • 1 свіжий огірок
  • 1 свіжий помідор
  • Болгарський перець, червоний, зелений і жовтий — по 1/2 шт.
  • Свіжі трави: петрушка, кінза, базилік, кріп, м'ята — по 5 г
  • 2-3 зубчики часнику
  • Половина лимона
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • Сіль — на смак

Спосіб приготування:

  1. Залити шматкус гарячою водою і залишити запаратися на 5 хвилин. Або ж залити крупу водою й готувати на сковороді впродовж 5 хвилин, помішуючи. У кашу для кольору можна додати куркуму.
  2. Зелень нарізати дуже дрібно, додати до неї сік із половинки лимона й оливкову олію, видавити часник, посолити — вийшла заправка для салату.
  3. Овочі нарізати дуже дрібно, додати до них готовий шматкус, перемішати, полити заправкою, ще раз перемішати, прикрасити гілочкою петрушки. Подавати салат холодним.

Характеристики
Основні
Країна виробникПольща
КультураПшоно
Користувальницькі характеристики
Вид продукціїкрупа
Інформація для замовлення
  • Ціна: 20 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner