Кошик
17423 відгуків
Доброго дня! Завжди Вам раді!

Шановні покупці!  Це автоматичне повідомлення. Прохання дочекатися дзвінка менеджера. Ті замовлення, які створені ПРОМ ОПЛАТОЮ, будуть відправлені протягом 2х робочих днів, менеджер може зателефонувати по замовленню, якщо виникнуть питання по кількості товару у замовленні або сроках придатності. Дуже вдячні за очування!!

"Смак 24" Интернет-магазин
Контакти
"Смак 24" Интернет-магазинМарина, Наталья
Дніпро, Україна
+380 (95) 554-22-52
Украина
+380 (68) 883-45-94
Украина
+38095 554 22 52
Мапа
+380 (95) 554-22-52
+380 (68) 883-45-94
Ковбаса Салямі Subirats Salchichon Extra без глютену (1/2 палиці 650-750г) 1 кг Іспанія, фото 3
Ковбаса Салямі Subirats Salchichon Extra без глютену (1/2 палиці 650-750г) 1 кг Іспанія, фото 4
Ковбаса Салямі Subirats Salchichon Extra без глютену (1/2 палиці 650-750г) 1 кг Іспанія, фото 5

Ковбаса Салямі Subirats Salchichon Extra без глютену (1/2 палиці 650-750г) 1 кг Іспанія

456,27 ₴

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
Ковбаса Салямі Subirats Salchichon Extra без глютену (1/2 палиці 650-750г) 1 кг Іспанія
Ковбаса Салямі Subirats Salchichon Extra без глютену (1/2 палиці 650-750г) 1 кг ІспаніяНемає в наявності
456,27 ₴
+380 (95) 554-22-52
Украина
  • +380 (68) 883-45-94
    Украина
+380 (95) 554-22-52
Украина
  • +380 (68) 883-45-94
    Украина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

БЕЗ ГЛЮТЕНУ!

Subirats Salchichon Extra – класична іспанська сиров'ялена ковбаса, рецепт приготування має багатовікову історію і завдяки шанувальникам цього продукту він збережений до наших часів. Салчичон – звичний для італійців продукт, який ви обов'язково зустрінете в кожному іспанському домі. Цей вид ковбаси є універсальним у своєму роді, так як в Іспанії його використовують як самостійну страву або ж додають у салати, пироги, бутерброди тощо

Процес виготовлення ковбаси салчичон включає декілька основних етапів, які займають не один день. Наприклад, у процесі виробництва змішується дрібно рубані ніжне свиняче м'ясо, сало (або бекон) і спеції (сіль, перець, гвоздика, коріандр, мускатний горіх). Цей однорідний фарш ретельно перемішується і залишається на добу, щоб маса змогла насититися прянощами. Таким чином, після того, як фарш настоявся, його спресовують і щільно накладають у говяжие або ж свинячі оболонки. Далі готові ковбаси підвішують у спеціальних складах з регульованим температурним режимом і вологістю, щоб вони як слід затверділи. Останній етап триває трохи більше місяця (близько 45 днів). На цьому етапі на поверхні оболонки ковбаси утворюється біла цвіль, яка свідчить про правильному зберіганні продукту. Її прибирають ганчірочкою з оливковою олією перед подачею. Історично відомо, що іспанці, щоб «обскакати» французький сир з пліснявою, придумали ковбасу з цвіллю.

Ціна вказана за 1 кг , а в 1/2 вага 650-750г

Характеристики
Основні
Країна виробникІспанія
Вид ковбасиСиров'ялена
ҐатунокВищий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 456,27 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner