456,27 ₴
Показати оптові ціниБЕЗ ГЛЮТЕНУ!
Subirats Salchichon Extra – класична іспанська сиров'ялена ковбаса, рецепт приготування має багатовікову історію і завдяки шанувальникам цього продукту він збережений до наших часів. Салчичон – звичний для італійців продукт, який ви обов'язково зустрінете в кожному іспанському домі. Цей вид ковбаси є універсальним у своєму роді, так як в Іспанії його використовують як самостійну страву або ж додають у салати, пироги, бутерброди тощо
Процес виготовлення ковбаси салчичон включає декілька основних етапів, які займають не один день. Наприклад, у процесі виробництва змішується дрібно рубані ніжне свиняче м'ясо, сало (або бекон) і спеції (сіль, перець, гвоздика, коріандр, мускатний горіх). Цей однорідний фарш ретельно перемішується і залишається на добу, щоб маса змогла насититися прянощами. Таким чином, після того, як фарш настоявся, його спресовують і щільно накладають у говяжие або ж свинячі оболонки. Далі готові ковбаси підвішують у спеціальних складах з регульованим температурним режимом і вологістю, щоб вони як слід затверділи. Останній етап триває трохи більше місяця (близько 45 днів). На цьому етапі на поверхні оболонки ковбаси утворюється біла цвіль, яка свідчить про правильному зберіганні продукту. Її прибирають ганчірочкою з оливковою олією перед подачею. Історично відомо, що іспанці, щоб «обскакати» французький сир з пліснявою, придумали ковбасу з цвіллю.
Ціна вказана за 1 кг , а в 1/2 вага 650-750г
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Вид ковбаси | Сиров'ялена |
Ґатунок | Вищий |