145 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Ніжний кремовий, злегка терпкий - і такий неймовірно фруктовий. Завдяки бархатистою консистенції, не містить шматочків і насіння, плоди шипшини особливо легко намазувати. Небесно-насичений смак, заснований на перевіреному сімейному рецепті.
Наше варення з плодів шипшини виготовлена за старовинним родинним рецептом і є самим продаваним варенням з плодів шипшини * у Німеччині.
Особливий секрет криється в оригінальності. Плоди шипшини досі залишаються дикими плодами, їх збирають вручну з живоплотів, узлісь або насипів. Ми використовуємо складну технологію для подрібнення заморожених плодів шипшини, видалення кісточок і волосків. Потім м'якоть шипшини витягується з оболонки шипшини, вихідного продукту для нашого унікального джему з шипшини. Невеликі порції приготування у вакуумному чайнику гарантують кращу якість і максимальне задоволення від фруктів. Дозвольте собі зануритися в неповторний смак нашої марки Hiffenmark - будь то булочки, хліб, мюслі, сир або йогурт. Або просто додайте в блюдо варення з плодів шипшини.
КОРИСТЬ ШИПШИНИ
Шипшина регулює згортання крові і проникність кровоносних судин, покращує регенерацію, стимулює вироблення колагену. Відновлює захисні властивості організму, зміцнює імунну систему, активізує кровотворні процеси та обмін речовин. Зміцнює фізичну працездатність і стимулює розумову діяльність. Знижує рівень холестерину в крові і розчиняє холестеринові бляшки. Має антиоксидантні та жовчогінні властивості. Перешкоджає утворенню згустків крові і каменів у сечовій системі, знімає напругу стінок судин, стимулює фібриноліз, покращує роботу печінки. Має антигістамінну, спазмолітичну, бактеріостатичну дію.
В експерименті знижує кислотність шлункового соку, прискорює загоєння ран і опіків будь-якого походження, включаючи променеве ураження. Живить і відновлює слизову оболонку порожнини рота. Шипшина корисний як вітамінний, загальнозміцнюючий засіб.
Лікування шипшиною входить до складу комплексної терапії при гемофілії, геморагічному діатезі, внутрішніх кровотечах і крововиливах, при променевій хворобі, хворобі Аддісона. Використовуються лікувальні властивості шипшини для лікування захворювань печінки (холецистит, гепатит), нирок (нефрити) та запалень сечової системи. Його приймають при травмах, переломах, довго не загоюються. Користь шипшини проявляється при простудних і вірусних захворюваннях, пневмоніях. Його призначають при очних хворобах, атеросклерозі, тромбозі, злоякісних новоутвореннях, порушеннях сольового обміну та роботи судин головного мозку. Як допоміжний лікувальний засіб показаний при цукровому діабеті, ішемічній хворобі серця. Властивості шипшини регулювати тиск застосовується при гіпертонічній хворобі.
Шипшина є ефективним препаратом для лікування анемії, авітамінозу та гіповітамінозу вітаміну С, тому призначається при лактації. Ці ж корисні властивості шипшини актуальні при вагітності, коли різко зростає потреба у вітаміні С.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Green Garden |
Країна виробник | Польща |
Вид консервації | Смородина |
Тип | Джем |
Упаковка | Скляна банка |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 280 |