Слово "аджика" перекладається як "сіль". Ця традиційна кавказька приправа стане прекрасним доповненням до будь-яких приготованих Вами страв — вона універсальна! Вона прекрасно підходить і до м'ясних, і до рибних, і до овочевих страв, до спагеті та супів. Ця гостра й ароматна приправа не тільки дуже смачна, але й дуже корисна, оскільки вона слугує прекрасним стимулятором секреції шлункового соку! Можна використовувати аджику як у сухому вигляді, додаючи в процесі приготування страви (з розрахунку 1 ст. ложка приправи на 1 кг. м'яса або 1 л води), так і як готовий соус. Для приготування соусу з аджики: розведіть вміст пакета невеликою кількістю 3-4% винного оцту, так щоб вийшла густа паста, і посоліть на смак. Зберігати соус треба в щільно закупореному скляному або керамічному посуді.
Приправы рекомендуються людям, які страждають на гіпертонію. Вони зменшують набряклість, виводять зайву рідину з організму. Спеції мають протизапальну та протимікробну дію. Вони покращують моторику шлунково-кишкового тракту та прискорюють травлення.
Щоб Ваша страва стала ще яскравішою, рекомендуємо ознайомитися з нашим розділом:
- Соуси, соєві соуси, кетчупи, майонез, томатні пасти, приправи, оцет, гірчиця.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Вага | 1 г |
Фасовка | Пакет |