Мигдальне борошно — це харчовий продукт, що отримується за допомогою якісного подрібнення мигдальних горіхів. Мигдальне борошно ще називають мигдальною пудрою або мигдальним порошком. Мигдальне борошно загалом використовується для приготування різних кондитерських виробів і десертів. Мигдальна пудра зберігає в собі всі вітаміни та мінеральні елементи, які містяться в мигдальних горіхах. Мигдальний порошок дуже калорієн і поживний, тому вироби, виготовлені на його основі, всупереч поширеній думці, не будуть дієтичні.
До складу мигдалевого порошку входять усі ті ж вітаміни та мінеральні елементи, які містяться в мигдальних горіхах.
Мигдальне борошно містить:
Серед мінеральних речовин, що входять до складу мигдалевого борошна, є калій, фосфор, магній, кальцій, залізо. У великій кількості в мигдальному борошні міститься вітамін E, який є гарним антиоксидантом, що дає змогу захистити клітини організму від негативних впливів і запобігти розвитку важких захворювань. Крім цього, вітамін E знижує рівень холестерину в організмі та посилює імунітет. Також у мигдальному борошном містяться вітаміни групи B (B1, B2, B3, B5, B6, B9), які відіграють важливу роль у метаболізмі людини.
Основні | |
---|---|
Виробник | B&B |
Країна виробник | Індія |
Вага | 1000 г |
Фасовка | Пакет |