Висушені бутончики гвоздикового дерева багаті вітамінами, біоактивними речовинами. Зовсім трохи цієї спеції в страві може принести організму людини незаперечну користь. Звичайно, не варто забувати і про можливу шкоду. Але спочатку про хороше.
У складі пекучої запашної спеції міститься:
За рахунок такого складу відзначають корисний вплив гвоздики на людський організм. Відзначені і підтверджені терапевтичні та профілактичні властивості цієї приправи.
Ця спеція:
Вважається, що гвоздика благотворно впливає на чоловічу силу, так як сприяє виробленню тестостерону. Для жінок ця спеція хороша в плані створення сприятливого середовища для зачаття. Гвоздика корисна для попередження позаматкової вагітності, і блокує розвиток внутрішньоутробних інфекцій.
Корисна ця спеція для тих, хто бореться з шкідливою звичкою, курінням. Також трохи гвоздики в їжі піде на користь людям, які займаються професійним спортом або активними аматорськими тренуваннями. Справа в тому, що ця спеція добре заспокоює м'язи і перешкоджає формуванню спазму. З гвоздикою в меню простіше протистояти застудам і інфекційних захворювань. Спеція має відновлювальну дію, сприяє регенерації тканин. Аромат і смак гвоздики формують позитивний настрій і сприяють виробленню гормону радості.
Основні | |
---|---|
Виробник | БЕТ |
Країна виробник | Індія |
Вага | 1 г |
Фасовка | Пакет |