Томати сушені різані
Приправа сушені томати може використовуватися взимку для приготування супів, тушкованого м'яса або овочевого рагу, піци або пасти (макаронів). Сушені помідори можна використовувати у вигляді порошку. Для цього їх можна перемолоти в блендері або купити мелені сушені томати. Вони прекрасно підходять для приготування приправ для супів і м'ясних або овочевих рагу.
Для відновлення різані сушені томати слід залити водою з розрахунку: 1/2 склянки води на 1 склянку сухих помідорів. В супи або рагу сушені помідори додають безпосередньо у каструлю під час варіння без попереднього відновлення), так як вони відновлюються під час приготування.
При отмачивании у сушені різані томати, щоб уникнути втрати їх енергетичної цінності, не слід додавати занадто багато води. Якщо вся вода вбереться, а в'ялені плоди помідорів виглядають ще сухуватими слід додати ще трохи води. Кількість вбираної води залежить від ступеня высушенности.
Овочева приправа для соусів, супів, перших і других страв
Рецепт 1:
— 1 склянка сушених томатів
— 1 стакан сушеної болгарського перцю
— сушений часник за смаком
— сушені зелень за смаком (петрушка, кріп, зелена цибуля)
Всі інгредієнти перемолоти в кавомолці або кухонному комбайні.
Рецепт 2:
— 1 склянка сушених томатів
— 1 стакан сушеної болгарського перцю
— 1/2 склянки сушеної моркви
— 2 ст. ложки сушеної цибулі
— сушений часник за смаком
— сушені зелень за смаком (петрушка, кріп, зелена цибуля)
Всі інгредієнти перемолоти в кавомолці або кухонному комбайні.
Суміші з сушеними томатами слід зберігати у щільно закритому скляному або фарфоровому банку в темному місці без доступу сонячних променів, інакше інгредієнти втратять свій природний колір (вицвітуть).
Суміші можна додати при варінні супу, тушкованого м'яса, овочевого рагу.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Вага | 1 г |
Фасовка | Пакет |