Опис
Кмин у стравах використовують кухаря різних країн світу. Ця пряність популярна в азійській, індійській, середземноморській, мексиканській кухні. Хоча й інші народності теж із задоволенням додають кмин до своїх національних страв.
Він здатний поліпшити смак будь-якої їжі.
На відміну від інших спецій, які гарні лише в певних стравах, кмин можна додавати до страви з м'яса, овочів, а також у випічку та соління. І всюди він буде доречний.
Кмин піддіюється на білий і чорний. У стравах найчастіше використовується білий кмин. Він має ніжніший смак і не такий різкий запах, як чорний. Насіння чорного кмину набагато дрібніше та темніше. Вони мають різкий запах і гіркий смак.
кмин у консервуванніНайчастіше кмин використовують саме під час заготівок овочів упрок. Зелень і насіння кмину кладуть у маринади під час консервування помідорів, огірків, патисонів та інших овочів.
Кмин — незамінна пряність під час кваття та маринування капусти.
Гриби з додаванням насіння кмину набувають пікантного та пряного смаку.
Кмин використовують у приготуванні напоїв і квасу.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Вага | 1 г |
Фасовка | Пакет |