Кошик
16209 відгуків
Доброго дня! Завжди Вам раді!
"Смак 24" Интернет-магазин
Контакти
"Смак 24" Интернет-магазинМарина, Наталья
Дніпро, Україна
+380 (95) 554-22-52
Украина
+380 (68) 883-45-94
Украина
+38095 554 22 52
Мапа
+380 (95) 554-22-52
+380 (68) 883-45-94
Кумкват жовтогарячий "Мандарин", 1 кг, фото 3

Кумкват жовтогарячий "Мандарин", 1 кг

125 ₴/кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
Кумкват жовтогарячий "Мандарин", 1 кг
Кумкват жовтогарячий "Мандарин", 1 кгНемає в наявності
125 ₴/кг
+380 (95) 554-22-52
Украина
  • +380 (68) 883-45-94
    Украина
+380 (95) 554-22-52
Украина
  • +380 (68) 883-45-94
    Украина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Кумкват: що це таке і з чим його їдять?

Скільки видів цитрусових знаєте ви? Три? П'ять? А як щодо 28? Адже крім усіх відомих апельсинів, лимона, мандарина та грейпфрута, до цього дружного сімейства входять бергамот, помело, лайм, клементин і багато інших.

Але є в цьому ряду фрукт, повз вогняні плоди якого пройти дуже складно. Це кумкват (його ще називають, кінкан, або японський апельсин).

Цей фрукт — воістину балівень матушки-природи: крім яскраво-жовтогарячого кольору, вона нагородила його сильним приємним ароматом і незвичайним смаком. Кумкват може бути солодким або пікантним кислим, його їдять разом зі шкіркою — вона тонка та має трохи терпкий смак. 

Вогняні плоди містять багато корисних речовин — вітамінів і ефірних олій.

Крім того, вони мають бактерицидні властивості, які здавна використовувалися в східній медицині для лікування грибкових інфекцій, хвороб дихальних шляхів. Ще одна важлива особливість — у кумкваті не буває нітратів — вони просто несумісні з лимонною кислотою.
Застосовують плоди цього цитрусового в кулінарії: їх використовують для прикрашання столу, додають у фруктові салати, роблять із них соуси, запікають із м'ясом і з рибою, варлять із них джем, засмоктують і виготовляють цілоплідні цукати. Крім того, його додають у різні коктейлі. 

Пікантна кислинка робить японський апельсин оригінальною закускою до міцних напоїв, як-от віскі та коньяк.

До речі, закусувати останній цитрусовий заведено тільки в нас. Згідно з легендою, традиція пішла від імператора Миколая II, який, не бувши прихильником коньяку, не хотів образити постачальника царського двору господаря Єреванського коньячного заводу Миколи Шустова.

Зробивши кілька ковтків міцного напою, цар закусил його лимоном, щоб виправдувати кисле вираження свого обличчя. іншим нічого не залишалося, як піти цим прикладом, і в такий спосіб народилася традиція.

Тільки, закушуючи, залиште кілька штук кумквата на ранок — він чудово знімає похмільний синдром.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникТаїланд
КультураАпельсини
Тип продукціїЦукати
Інформація для замовлення
  • Ціна: 125 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner