318 ₴/кг
302,10 ₴/кг
Показати оптові ціниВ'ялена журавлина — це ягоди творячого чагарнику, приготовані з дотриманням особливої технології. Її використовують не тільки як самостійну страву, але й додають до випічок, використовують для приготування смачних соусів до м'ясних страв, з неї готують ароматні морси, киселі та екстракти.
Приготувати в'ялену журавлину можна самостійно, але водночас потрібно дотримуватися низки вимог, починаючи з правильного добору ягід, приготування та зберігання. Крім чудових гастрономічних переваг, важливими є і її корисні властивості.
Для людського організму в'ялена журавлина приносить масу користі, адже вона зберігає всі властивості свіжої ягоди. У ній міститься вітамін В1, В2, В5, В6, вітаміни С, Е, К. РР і холін. Бензойна кислота, яка міститься в плодах, дає змогу зберегти всі мінерали та вітаміни.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Таїланд |
Культура | Ананас |
Тип продукції | Цукати |
Вага | 1000 г |