Кокос, тобто кокосовий горіх – плід кокосової пальми, цінне кулінарне сировина, що використовується для виробництва різних видів кондитерської продукції. Одні з найбільш популярних продуктів, одержуваних з кокоса – це цукати, шматочки м'якоті, нарізані кубиком і підсушені. Білі акуратні кубики виглядають надзвичайно привабливо і гарні на смак.
Кокосові цукати відрізняються м'яким смаком і ніжним ароматом кокосового масла – на відміну від інших цукатів, в них міститься високий відсоток рослинних жирів. Невелика кількість кокосових кубиків чудово втамовує голод і зарядить енергією на цілий день.
Технологія приготування цукатів з кокоса дозволяє зберегти цінні корисні речовини, присутні в м'якоті свіжого кокосового горіха. Кокоси в будь-якому вигляді корисно вживати при захворюваннях нирок і сечовивідних шляхів, при виснаженні або занепаді сил.
М'якоть кокоса містить олії, мінеральні речовини, вітаміни, її їдять в сирому або висушеному вигляді. Кокос додається до кондитерські вироби і каррі.
Харчова цінність у 100 г:
Енергетична цінність: 630 Ккал.
Білки - 15 г,
Жири - 68 г,
Вуглеводи - 15 р.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Таїланд |
Культура | Кокос |
Тип продукції | Цукати |
Вага | 1000 г |