Напівтвердий сир Radamer — молочний продукт, який вирізняється великими та рівними дірками. За характеристиками багато в чому схожа на швейцарсько-гландські сири, але його смак трохи солодший. Виробляють із коров'ячого молока. Радомір належить до категорії дозрівальних і твердих сирів. Відмітна риса — дірочки, які за розміром не поступаються великій черешні.
ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ У КУЛИНАРІЇ
Сир Радомір має характерний солодкуватий присмак із молочними нотками та пряними горіховими акцентами. Йому притаманна легка гіркуватість і солоний посмак. Термін зберігання в закритому вигляді становить 6 місяців, а в роздрукованому не більш ніж 15 діб за дотримання температурного режиму.
Він є одним із головних компонентів багатьох страв. Найкращі поєднання сиру з іншими інгредієнтами та його застосування:
Входить до складу сирної тарілки, позаяк гармонує й з іншими сирами.
Додається в салати та холодні закуски, використовується як нарізка.
Використовується для декору страв.
Поєднується з кавою та різними сортами чаю, тому в багатьох країнах він подається як десерт.
Підходить для приготування фондю та сирного соусу. Якщо посипати ним м'ясо та відправити в духовку, то ви отримаєте чудову хрустку скоринку.
Додається тільки в ті салати, які заправлені виноградним, яблучним або сливовим оцтом. Він розкриває всі смакові грані продукту, додаючи йому пікантності.
Рекомендується подавати сир у тандемі з овочами, приготованими на грилі та свіжою зеленню.
Морепродукти та рибні страви підкреслять його пікантність.
Немає нічого кращого, ніж біле (червоне) сухе вино та нарізання сиру веселомір.
Не варто з'єднувати сир із жирними підливами, сильно засмаженими продуктами. Це заб'є молочний смак і аромат продукту.
На 100 г цього продукту припадає 45% жирів, вітамін А, D, Е, В2. Його рекомендується давати навіть малюкам від 1 року. Його калорійність становить 339 ккал.
Основні | |
---|---|
Виробник | Spomlek |
Країна виробник | Польща |
Тип молока | Коров'яче |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Сир тостерний | Польща 130г |