48 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Паштет з тунця Apis «Pate Atun» 160г Іспанія
тунець багатий вітамінами і мінералами (особливо калієм, фосфором, сіркою, кобальтом і хромом), жирними кислотами омега-3 і омега-6, а також містить в собі багато білка.
Більш того, за кількістю білка м'ясо тунця не поступається навіть червоного м'яса: тунець є лідером за вмістом білка серед риб (в 100 грамах м'яса тунця – 24 грами білка), а кулінари часто називають його м'ясо «морський телятиною».
Ця риба володіє відмінними гастрономічними якостями і корисними властивостями, завдяки чому дуже популярна серед населення всіх країн світу.
При кожному виді обробки м'ясо риби зберігає корисні якості і смак. Тунця відварюють, смажать, запікають, смажать, консервують і сушать. Додатково до всього, тунець – єдина риба, до якої не заводяться паразити небезпечні для людини.
Рекомендується вживати м'ясо тунця при алергічних захворюваннях, підвищеному тиску, хворобах серцево-судинної системи, артриті, артрозі. Корисна студентам, літнім людям та людям з ризиком утворення злоякісних пухлин. Крім того, його включають в свій раціон бодібілдери, адже білок тунця сприяє ефективному нарощування м'язової маси.
Тунець є дієтичним продуктом і рекомендований тим, хто страждає від зайвої ваги (допомагає знімати набряки, знищує холестерин низької щільності і насичує організм повноцінним білком).
Основні | |
---|---|
Виробник | Apis |
Країна виробник | Іспанія |
Вид риби | Тунець |
Упаковка | Скляна банка |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 160 |