110 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Італійський пармезан Grana Padano від "San Fabio" відносно молодий і підійде любителям не дуже сухих сирів. Сир простаивается 16 місяців. Відмінно підійде для салатів, макаронів, і інших Ваших ідей. Італія. 200 р.
Сир Грана Падано – це група сирів, відмітною властивістю яких є зовнішній вигляд і географічна приналежність. Грана Падано (італ. Grana Padano, від слів grana — «зерно», натякає на зернисту структуру сиру, і Padano, походить від річки) – популярний італійський твердий сир.
Перші рецепти приготування цього сиру з'явилися ще в Стародавньому Римі. Назва сирів пов'язано з За річкою, що протікає по території Італії.
Цей сорт сиру відрізняється зернистою структурою, відноситься до твердих сортів. Має солонуватий, пікантний смак з легким горіховим відтінком. Грана Падано нагадує пармезан, але, на відміну від нього, здійснюється не тільки в регіоні Емілія-Романья, але і в інших областях Італії: Венето, Трентіно – Альто-Адідже, П'ємонті і Ломбардії (калоризатор). Ще одна відмінність цього сиру пармезану – сировину для його виробництва (для випуску пармезану використовується молоко корів, які откармливались тільки травою і сіном; для Грана Падано вимоги не такі жорсткі).
Період дозрівання - від 12 до 24 місяців. Грана Падано випускається цілий рік, тому якість його може дещо варіювати в залежності від періоду закладення.
Сир Грана Падано придбав популярність і визнання гурманів і цінителів сиру по всьому світу. Він володіє унікальними смаковими і ароматичними властивостями, споживчими характеристиками. Калорійність сиру Грана Падано становить 384 ккал на 100 грам продукту.
Основні | |
---|---|
Виробник | Lovilio |
Країна виробник | Італія |
Вага | 200 г |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Пармезан |