Dallmayr Prodomo Entcoffeiniert — кава містить кофеїн. Це досягається завдяки процесу декофеинизирования зерен Арабіки (процес видалення кофеїну з зерен кави, какао-бобів, листя
чаю та інших речовин). У разі кави використовують різні методики. Зазвичай процес декофеинизирования починається з обробки несмажених (зелених) зерен кави пором. Потім зерна поміщають в розчин, який экстрагирует кофеїн, але залишає інші важливі хімічні речовини в зернах. Процес екстракції повторюють від восьми до дванадцяти разів: до тих пір, поки з зерен не буде видалено до 97 % кофеїну, а в разі стандартів Євросоюзу — до 99,9 % кофеїну по масі.
Але завдяки майстерної обжарке , Dallmayr Prodomo Entcoffeiniert володіє насиченим смаком, тонким ароматом і низькою кислотністю.